Om skolen

Velkomen til Medical Acupuncture Denmark, Akupunkturskolen drevet af Jiewei Chen
Vi tager også kursister fra Jylland og andre lande for intensiv træning.

We also teach our acupuncture, tuina and zonetherapy courses in English.

Medical Acupuncture Denmark er en akupunkturskole, ejet og drevet af Jiewei Chen som er uddannet i medicin i Kina. Foruden akupunkturuddannelsen tilbyder skolen også uddannelser indenfor Tuina massage, TCM Manipulation, Zoneterapi og Kinesisk Urtemedicin. Alle uddannelser hos Medical Acupuncture Denmark er baseret på teorier og metoder fra ægte Kinesisk Medicin. Uddannelserne er skræddersyet til dig der ønsker at arbejde som professionel akupunktør og behandler.

Mange af dem der begynder at tage akupunktur uddannelse er sygeplejerskere, men der kræves ingen forudgående sundhedsfaglige kompetencer – blot en lyst til at studere og dygtiggøre dig inden for akupunkturens verden.

Medical Acupuncture Denmark lægger vægt på et højt fagligt niveau. Foruden Jiewei Chen, der er hovedunderviser, vil du på uddannelsen blive undervist af læger fra Kina. De højt kvalificerede undervisere er grunden til at du som færdiguddannet akupunktør fra Medical Acupuncture Denmark, kan arbejde selvstændigt, effektivt og kompetent. Skolen har på denne måde placeret sig som en af de førende akupunkturskoler indenfor Traditionel Chinese Medicine (TCM) i Europa.

Uddannelsen benytter sig af flere forskellige undervisningsmetoder; traditionel klasseundervisning, principper fra mesterlæren samt praktik på klinikken hos Jiewei Chen. En uddannelsesmetode der højner dine færdigheder og sikrer at du føler dig helt klar til at starte behandlinger så snart du er færdiguddannet.

Akupunkturddannelsen er godkendt af brancheforeningerne og opfylder krav for momsfritagelse, samt kravene til RAB- registrering. Akupunktur uddanelse er ikke su berettiget. Der er mulighed at læse under revalidering