Behandling

Hos Medical Acupuncture Denmark bruger vi forskellige teknikker, der udspringer af traditionel kinesisk medicin (TCM).

Da traditionel kinesisk medicin, samtidig med at bekæmpe symptomerne, også forsøger at eliminere rodårsagen til sygdommen, kan alle sygdomme som udgangspunkt behandles.

Hvad kan behandles?

Jiewei Chen har speciale i smertebehandling, øjensygdomme og vægttab, men behandler dog generelt et bredt område af forskellige sygdomme: søvnbesvær, stress, lammelse, uren hud, rynker, psoriasis, allergi, mave- og tarmproblemer, søvnbesvær, barnløshed, hedeture, piskesmæld, impotens, inkontinens m.m. Det er hendes erfaring at der opleves en bedring allerede efter første behandling, men hun anbefaler at man indgår i et behandlingsforløb, for at opnå bedre og blivende effekt.

Om slankebehandling

At slanke sig kan være svært, selvom du spiser sundt og motionere sig. Dette er fordi du har ubalance og blokader i kroppen. Vi kan hjælpe med at fjerne disse blokader. Vi har en NO CURE, NO PAY politik. Du betaler ikke hvis behandlingen ikke har effekt( vægttab eller slim). 

Vi kan hjælpe med at slanke specifikke stederf. eks, maven, ryggen, ben, bryst eller arm. Kampagnen gælder fra nu til d. 30 sept. 2019. Ring og bestil tid hos Jiewei Chen: 2424 1088

For kosmetisk behandling som fx vægttab, ansigtsbehandling mod rynker eller bumser, se også www.cosmeticslim.dk 

Tidsbestilling foregår på tlf: 24 24 10 88

Vil du vide mere om vores behandlinger, eller har du en speciel sygdom, er du velkommen til at ringe til os.