Anbefalinger fra kursister

Nedenstående er en samling af udtagelser og kommentarer fra tidligere kursister.

“Jeg har været rigtig glad for at gå på Jieweis akupunktur uddannelse. Det har været meget spændende og lærerigt at få undervisning af en lærer fra Kina, som virkelig kender sit fag, og er rigtig dygtig. Da Jiewei er kineser, har vi hele tiden fået den nyeste viden fra Kina. Jeg har følt at jeg har lært en masse ekstra, som jeg ikke ville have lært på samme måde, hvis jeg havde gået på en dansk skole. Udover alt det praktiske, har vi også lært om kinesisk filosofi og tankegang, så jeg føler jeg forstår akupunkturen bedre.” – tidligere kursist (anonym)

“Det er altid rigtig hyggeligt at komme hos Jiewei. Hun er altid rigtig sød, åben og hjælpsom. Man kommer hurtigt til at føle sig meget velkommen og godt tilpas. Hvis man mangler noget, eller man har det dårligt, hjælper hun altid – man kan virkelig mærke at hun oprigtigt vil os det bedste. Den hjertelige energi Jiewei ligger i uddannelsen, gør også at der kommer et rigtig godt forhold mellem kursisterne. Så det har altid været en fornøjelse.” – tidligere kursist (anonym)

“Praktikken vi har haft, har været fantastisk.Det har været rigtig godt at behandle under observation, så man fik mere viden og selvtillid til selv at kunne behandle. Vi har også haft nogle rigtig dygtige kinesiske professorer fra Kina til at undervise os. Det har været rigtig spændende og lærerigt.” – tidligere kursist (anonym)

“Jeg har fået en rigtig god basic akupunkturuddannelse, og føler mig godt klædt på til at behandle.” – Katrine

“Dejlig praktik-uger! Utroligt givende, og spændene, at se hvordan kinesisk medicin fungerer! Gode lærere med dejlig humor…og en dyb viden der ligger bag.. en følelse men kan ikke få nok..:-).Samt afslappende atmosfære!.” – Christian

“Jeg synes det var et rigtig lærerigt intensivt forløb vi havde i den sidste praktikperiode.” – Anja

“Jeg synes vores praktik uge var rigtig, rigtig god. Vores teori begyndte ligesom at give mening, da vi kunne bruge det praktisk. Jeg føler jeg fik rigtig meget ud af det, og har fået mere tro på at jeg godt kan lære det :).” – Katrine

“Jeg ved – at jeg har laang vej endnu, både med teori og teknik, men har været meget glad for praktikdagen. Og ydmyg og taknemlig for at vi udover din dygtighed og store erfaring, ydermere får mulighed for at få undervisning af så dygtige personer.” – tidligere kursist (anonym)

“Jeg synes der har været en fin blanding og rytme i teori og praktik – og fint I “pressede”os lidt ud i at turde øve stikke-teknikken. Og selvom om professor Hu joker lidt, er ingen jo i tvivl om, hvor meget dygtig (master) han er (og dyb/spirituel – ved ikke hvordan jeg skal beskrive det, men det kan mærkes!). Jeg synes der har været en rigtig god og rar stemning på kurset – og at alt er foregået stille og roligt, har været dejligt og afstressende for mig. Så mange tak for nogle gode dage til dig og professor Hu.” – Annette

“Jeg vil gerne takke dig for dine pædagogiske evner, din viden og menneskelighed.” – Gustavo

“Jieweis kursus er alle tiders . Undervisningen er kogt ned til det mest essentielle, så man undgår at bruge tid på unødvendig udenadslære. Når vi elever mødes 2 gang om måneden for at få praktisk undervisning, er stemningen hyggelig og varm, men samtidig får vi professionel og koncentreret undervisning. Som behandler er Jeiwe fantastisk. Det virker som det rene trylleri, når hun får smerterne til at forsvinde og fjerner eller reducerer sygdomme og symptomer. Jeg har henvist mange personer til hendes klinik, og de har alle været utroligt begejstret for hendes behandlinger.” – Anya

“Gæstelærerne fra Kina var et stort +, som jeg ikke havde forventet, men som gør at jeg føler at min teknik er helt i top. Undervisningen udviser stor respekt for akupunkturens kræfter, og Kinesisk tankegang og livsfilosofi.” – Majbritt

Du er altid meget velkommen til at kontakte Jiewei Chen på 24241088 hvis du vil vide mere eller aftale en optagelsessamtale.