Anbefalinger fra kunder

Nedenstående er en samling af udtalelser og kommentarer fra vores kunder.

“Kære Jiewei: Jeg må endnu engang give dig endnu en omgang kæmpe ros for nålene og dine behandlinger :). Efter i går kom mit gamle jeg frem igen – med energi, balance, godt humør og mod på det hele. Sikker en virkning :). Denåle kan virkelig noget. Det vidste vi godt – men kan bare understrege at det er fantastisk. Tak. Kærlig hilsen Hanne.”

“Simpelthen fantastisk! Endelig noget der hjalp. Siden sommeren 2010, har jeg i den grad lidt af en ubeskrivelig kløe med dertil hørende væskesår fra maven og helt ned til tæern. Jeg flåede min hud, så det drev, og først da fik jeg fred. Det var fuldstændig ubeskrivelig kræfter jeg var oppe imod. Når det “kildekløede” var det NU, jeg måtte flå i det! Det var på alle tider af døgnet.

Jeg blev anbefalet Jiewei Chen, og hun har vist sig at være helt fantsatisk. Allerede efter første gang ( 8. februar 2019), oplevede jeg fred i min hud i mere end 2 dage i træk, hvilket jeg ikke mindes. Efter ydeligere behandlinger, er jeg endelig blevet fri for min forfærdelige hudlidelse.

Jiewei Chen er fantastisk inden for sit felt. Alene den måde hun sætter nålene i på er eminent. Jeg tror hun kunne gøre det med bind for øjnene! Hun er så sikker i sit fag. Hun ved præcis hvor nålene skal sættes, og det går meget hurtigt.

Jeg har derfor besluttet, at jeg fremover benytter Jiewei Chen 2-3 gange om året. De gør jeg forebyggende for alle mulige lidelser og svækkelser, så jeg kan holde en fornuftig kurs.

Ebbe Sand
Odense, den 18. juni 2018″