Tuina Massage Uddannelse - Medical Acupuncture Denmark

GreenLive Tuina Massage Uddannelse (RAB massør uddannelse) 

Tuina* er en medicinsk massageform som stammer fra Kina. Det er en behandlingsmetode inden for GreenLive Kinesisk Medicin og er en del af den traditionelle Kinesiske Medicin, der ligesom akupunktur bygger på flere tusinde år gamle teorier.

I Kina er Tuina et anerkendt medicinsk studie og massagen har samme status som Akupunktur inden for den Kinesiske Medicin.

Udover Tuina Massage består GreenLive Kinesisk Medicin af GreenLive Akupunktur, GreenLive Zoneterapi, GreenLive Kosttilskud samt GreenLive Manipulation m.m.

GreenLive Tuina forener speciale Tuina massge teknikker. Vi benytter de mest anerkendte teknikker fra Kina. Gennem massagen aktiveres akupunkter og meridianer sådan at teknikkerne medvirker til at genoprette balancen i kroppens Yin og Yang. På den måde har massagen både en forebyggende og en sygdomsbehandlende effekt.

Tuina Massagen er, som nævnt ovenfor, lige så effektiv som akupunktur og i Kina, hvor hospitaler har en særlig Tuina afdeling, behandles sygdomme meget bredt gennem Tuina Massage. Teknikken er særligt velegnet til muskel- og ledsmerter og anvendes ofte mod sportsskader, diskusprolaps, fibersprængninger og mavesmerter m.m. Endvidere benyttes Tuina teknikker nogle steder som et supplement til bedøvelse før en operation.

Det er blevet moderne at bruge Tuina Massage til kosmetiske behandlinger (f.eks. som ”ikke-kirurgisk Facelift”) og i forbindelse med slankekure (til vægttab), hvor massagen har vist en fantastisk effekt.

Alle undervisere hos Medical Acupuncture Denmark er kinesiske Tuina-specialister, som medvirker til at sikre det høje faglige niveaue

Vi benytter os af principperne fra mesterlære og har kun få kursister på hvert hold. Det giver en bedre undervisningseffekt og højner kursisternes udbytte og dygtighed.

Med baggrund i denne effektive tilrettelæggelse af undervisningen,   Medical Acupuncture Denmark 

Tuina Massage uddannelsen er godkendt af brancheforeningerne og opfylder krav formomsfritagelse, samt kravene til RAB- registrering. 

*Tuina: Tui = skub + Na = greb 

Tuina Massage Uddannelsen

GreenLive Kinesisk Medicin har egenudviklede metoder til undersøgelse, diagnose og behandling. Gennem undersøgelser på kinesiske hospitaler er det dokumenteret, at Tuina Massage har en høj effekt og kan behandle en lang række sygdomme. 

Formålet: 

Formålet med GreenLive Tuina massageuddannelsen er, at du efter endt uddannelse vil være i stand til selvstændigt, at kunne undersøge, diagnosticere og gennem kendskab til de mest anerkendte teknikker inden for Tuina Massage, at kunne behandle efter GreenLive principperne.

Forudsætninger for at gennemføre uddannelsen er, at du har gennemført eller sideløbende gennemfører:

Anatomi, fysiologi og sygdomslære kurser - 300 timer 

Klinisk vejledning -10 timer 

Andre behandlingsformer - 50 timer 

Sundhedspsykologi - 50 timer 

Der er mulighed at tage alle fager og eksam i skolen med extra betalinger

Indhold 

Du lærer at stille diagnose gennem principperne i Traditionel Kinesisk Medicin. Du bliver i stand til, bl.a. gennem tungediagnose og pulsdiagnose, at afsløre ubalancer i kroppen. 

Du lærer om akupunkter og meridianer og om de mange forskellige teknikker der findes i Tuina Massage.
Du bliver derfor i stand til at diagnosticere og behandle en lang række sygdomme.
Du lærer også hoved , rygen, nakke, ben og mave massage

(Der er også mulighed at opbygge en RAB Zoneterapi og akupunkturuddannelse hos os) 

Tuina massage undervisningen er opdelt i 4 moduler. 

Modul 1: Basis teori om Traditionel Kinesisk Medicin 

Modul 2: Meridianer og punktlære 

Modul 3: Tuina basis tekniker, vi lærer ca. 10 slags Tuina teknikker 

Modul 4: Anvendelse af Tuina Massage til behandling af almindelige sygdomme, f.eks. nakkesmerter, lændesmerter, m.m.   

Kursusstart:

Der starter et hold hvert år i jan og september. Kurset har en varighed på 6 måneder og er tilrettelagt som en fleksibel uddannelse, der kombinerer holdeundervisning ,online og intensiv praktik. 

Undervisningstider forgår weekend, aftener og dagtider after aftale med kursister

Pris: 55.000 kr. som engangsbeløb inkl. bøg, undervisningsmaterile og praktik. Ratebetalinger kan aftales individuelt, du skal dog påregne et ekstra gebyr. 

Kontakt venligst  HER  for at booke en møde. eller ringe til Jiewei Chen 24241088.iakulogo1

Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?

Følg os på Facebook

Praktisk info

Medical Acupuncture Denmark

Telefon:   +45 2424 1088

Bank:       5332 - 244750

CVR:        32772579

Klinik1:   Fensmarks Alle 6
               3520 Farum