Uren hud

Vi er eksperter i behandling af kosmetiske problemer: uren hud, pigementering, rynker m.m.. Vi bruger forskelige metoder bl.a. akupunktur, urte creme og sugekopper, til at afhælpe dit problem. Akupunktur er meget effektiv til akne ( bumse). Hvis du har kæmpet med uren hud igennem længere tid, så ring til Jiewei Chen og hør om vores ansigtsakupunktur.

Pris kr. 800.- (studerende kr. 650.-). 

Før akupunkturbehandling

Bumser fr

 

Efter 5 behandlinger

Bumser efter 5 behandlinger

Her er udtale fra min klient

Mille, 25 år.

Jeg besøgte Jiewei, da jeg havde prøvet alt andet for at slippe af med min cystisk akne.
Jeg har som ung altid haft mere uren hud end de fleste, og har igennem min ungdom altid haft et par bumser af gangen, men aldrig akne.
Først da jeg blev 23 år begyndte min hud at eksplodere. Det var forfærdeligt hårdt, og jeg har prøvet alt. Alverdens renseprodukter og cremer på markedet, og jeg fandt hurtigt ud af at de ikke var løsningen. Derefter skiftede jeg kost, blev veganer og gik glutenfri. Der hjalp, men ikke nok. Jeg har givet over 5000 kr. til behandlinger der ikke har virket. Jeg har boet i udlandet og prøvet at lade sollys og saltvand klare opgaven. Heller ikke det virkede. Jeg var på et all time low, da jeg besøgte Jiewei.

Allerede ved første besøg var der forandring! Hudproblemerne forsvandt ikke over én gang, men jeg opdagede hurtigt at de steder hvor jeg havde svær akne (kinder og kæben) blev forbedret betydeligt for hver gang. Jeg fandt en tryghed i at sammen, skulle vi nok opnå et fantastisk resultat.
Jeg har efterhånden gennemgået omkring 8 akupunkturer og min hud har ikke set så godt ud i mange år. Der hvor jeg har ar, bliver min hud igen levende, så det er ikke kun bumserne der hjælper imod, men også arvævet.

Jeg er ekstremt glad for resultatet og vil blive ved med at komme hos Jiewei, for at holde det ved lige. Udover min akne har min chi også forbedret sig, samt mine menstruationssmerter er blevet mindre.   

 

iakulogo1

Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?

Følg os på Facebook

Praktisk info

Medical Acupuncture Denmark

Telefon:   +45 2424 1088

Bank:       5332 - 244750

CVR:        32772579

Klinik1:   Fensmarks Alle 6
               3520 Farum