Jiewei Chen

AR 710289717

Hovedunderviser: Jiewei Chen har i en årrække drevet Medical Acupuncture Denmark. Hun er RAB akupunktør og har studeret vestlig medicin i Kina fra 1980. Hun har arbejdet som overlæge på øjenafdelingen ved Harbin Medical University Hospital. Derudover er Jiewei Chen anerkendt som en kompetent behandler og dygtig underviser.  

GreenLive Kinesisk Medicin er udviklet af Jiewei Chen. Hun har kombineret Traditionel Kinesisk Medicin med moderne teknikker og dermed udviklet meget effektive metoder til undersøgelse, diagnose og behandling.  

Jiewei Chen har speciale i smertebehandling og øjensygdomme, men behandler dog generelt et bredt område af forskellige sygdomme: stress, lammelse, bumser, rynker, psoriasis, allergi, mave- og tarmproblemer, søvnbesvær, hedeture, impotens, inkontinens m.m. Det er hendes erfaring at der opleves en bedring allerede efter første behandling, men hun anbefaler at man indgår i et behandlingsforløb, for at opnå bedre og blivende effekt.

Gæsteunderviser: Professor Hu er uddannet i kinesiske medicin i Kina og arbejder som læge på privatklinik. Han har 55 års erfaring med akupunkturbehandling.

Gæsteunderviser: Dr. Song er uddannet læge fra Kina. Han har arbejdet med kinesiske medicin i over 50 år. Han er specialist både i akupunktur og urtemedicin. 

Andre gæste læger: Alle fra Kina med ekspertise i kinesiske medicin.

 

iakulogo1

Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?

Følg os på Facebook

Praktisk info

Medical Acupuncture Denmark

Telefon:   +45 2424 1088

Bank:       5332 - 244750

CVR:        32772579

Klinik1:   Fensmarks Alle 6
               3520 Farum