Akupunkturuddannelsen

 

Undervisningen i vores akupunkturuddannelse foregår både i København og Farum. Vi tager også kursister fra Jylland og andre lande for et mere intensivt træningsforløb. (We also give lectures in English in acupuncture, tuina and zonetherapy)

Medical Acupuncture Denmark er en akupunkturskole, ejet og drevet af Jiewei Chen som er uddannet i medicin i Kina. Foruden akupunkturuddannelsen tilbyder skolen også uddannelser indenfor Tuina massage, TCM Manipulation, Zoneterapi og Kinesisk Urtemedicin. Alle uddannelser hos Medical Acupuncture Denmark er baseret på teorier og metoder fra ægte kinesisk medicin.

Uddannelserne er skræddersyet til dig der ønsker at arbejde som professionel akupunktør.

Der er mange sygeplejeskere begynder at tage akupunktur uddannelse, men der kræves ingen forudgående sundhedsfaglige kompetencer – blot en lyst til at studere og dygtiggøre dig inden for akupunkturens verden.

Medical Acupuncture Denmark lægger vægt på et højt fagligt niveau. Foruden Jiewei Chen, der er hovedunderviser, vil du på uddannelsen blive undervist af læger fra Kina. De højt kvalificerede undervisere er grunden til at du som færdiguddannet akupunktør fra Medical Acupuncture Denmark, kan arbejde selvstændigt, effektivt og kompetent. Skolen har på denne måde placeret sig som en af de førende akupunkturskoler indenfor Traditionel Chinese Medicine (TCM) i Europa.

Uddannelsen benytter sig af flere forskellige undervisningsmetoder; traditionel klasseundervisning, principper fra mesterlæren samt praktik på klinikken hos Jiewei Chen. En uddannelsesmetode der højner dine færdigheder og sikrer at du føler dig helt klar til at starte behandlinger så snart du er færdiguddannet.

Akupunkturddannelsen er godkendt af brancheforeningerne og opfylder krav for momsfritagelse, samt kravene til RAB- registrering. Akupunktur uddanelse er ikke su berettiget. Der er mulighed at læse under revalidering .

Formålet med uddannelsen

Medical Acupuncture Denmark har udviklet en helt speciel metode til brug ved undersøgelse, diagnose og behandling. Metoderne har høj effekt, dokumenteret på kinesiske hospitaler, og bruges effektivt til at behandle en lang række sygdomme.

Formålet med Akupunkturuddannelsen er, at du efter endt uddannelse vil være i stand til at undersøge, diagnosticere og gennem kendskab til de mest anerkendte teknikker inden for akupunktur, at kunne behandle efter vores principperne.

Uddannelsen er godkendt af RAB efter lovskrav.

Skolen har ofte mange gæstelæger til undervisning. Alle er disse er kompetente underviser i Kinesiske Medicin.

Alle gæsteunderviserne er uddannet i kinesisk medicin og har mange års erfaring med akupunkturbehandling.

Udannelsens forløb og pris

Selve uddannelsen består af 4 moduler:

 • Modul 1: Teori om kinesisk medicin.
 • Modul 2: Akupunkturpunkter og meridianlære.
 • Modul 3: Teknikker (akupunktur, sugekop,m.m.).
 • Modul 4: Sygdomsbehandlinger af nakkesmerter, lændesmerter, tennis albue, frossen skulder osv. Herunder praktik på klinikken hos Jiewei Chen.

Pris for akupunktur uddannelse og variheder (incl. bøger, undervisningsmateriale og praktik), Det er muligt at betale i flere rater (mod gebyr).

Uddannelserne er RAB godkend

 • Sinos Harmoni 1 : et år , kr. 58.000 kr.
 • Sinos Harmoni 2  : halv år, Kr. 20,000 kr.
 • Sinos Harmoni 3,  ETCMA niveau :  1,5 år, kr. 99,000 kr. med.10 dages studierejse til Kina i kinesisk hospitalet . Fly, hotel og undervisning er inkl.

Hvis du ønsker at blive RAB registreret akupunktør, er det et krav at du også har gennemført følgende tillægskurser:

 • Anatomi, fysiologi og sygdomslære (300 timer).
 • Klinisk vejledning (10 timer).
 • Andre behandlingsformer (50 timer).
 • Sundhedspsykologi (50 timer).
 • 12 timers førsthjælp

Tillægskurserne kan tages samtidig med akupunturuddannelsen hos Medical Acupuncture Denmark mod ekstra betaling.

Start og slut

Studiestart i januar og sept hvert år . Undervisningerne forgår primært om weekenden og aftener.

Hvis du har andre ønsker til uddannelsen, hvad end det omhandler, kan de være mulige at efterkomme.

Akupunkturuddannelsen lever op til

Danske Akupunktørers uddannelseskrav 

Praktiserende Akupunktørers uddannelseskrav

Reglerne for RAB (Registreret Alternativ Behandler) 

ETCMA´s uddannelseskrav

Momsfritagelse

Spare skatten gennem bruttolønsordningen

Læs mere om reglerne for uddannelse under revalidering på: Borger.dk – Revalidering

Kontakt Jiewei Chen på 24241088 eller via. email for yderligere information, afklaring af spørgsmål eller aftagelse af optagelsessamtale.