Om akupunktur

Akupunktur har rødder langt tilbage i den traditionelle kinesiske medicin, TCM (Traditional Chinese MedicinTCM).

Faktisk fandt de første dokumenterede akupunkturbehandlinger sted for over 2000 år siden.

 

Med akupunktur behandles (og forebygges) sygdomme ved at stimulere akupunkturpunkter i kroppen. Mekanismerne bag virkningen af akupunktur kan ikke forklares med vores vestlige forklarings- og sygdomsmodel, men klinisk virkning er indiskutabel. Målet med akupunktur er, at skabe balance mellem Yin og Yang, regulere samarbejdet mellem de indre organer, fremme blodcirkulationen og øge strømmen af qi (livsenergi) i kroppen. Således er det muligt, ikke bare at blive symptom-fri, men at øge livsenergien og helbredet generelt.

 

I Kina anvendes akupunktur stadigvæk af læger på næsten alle sygehuse og undervisning i denne gamle kunst, er en integreret del af det kinesiske lægestudie. 

 

Virkningen af akupunktur afhænger af tilstand, individ og naturligvis også af behandlerens erfaringer og dygtighed. Der eksisterer nemlig ikke standardløsninger for enhver tilstand. Derfor er det også almindeligt at opleve forskellige resultater afhængig af behandlerens tilgang. Der er ikke mange bivirkninger ved akupunkturbehandling, men også her er det vigtigt, at behandleren har en omfattende anatomisk, teknisk og sygdomsfaglig viden.

 

Akupunkturbehandling anvendes bredt og giver gode resultater på næsten alle områder, både ved kroniske tilstande såvel som ved livstilssygdomme.

Især i forhold til smertelindring er akupunktur en yderst effektiv metode. Det er Jiewei Chen's erfaring, at de fleste vil oplever bedring allerede efter første behandling. Dog anbefales oftest mindst 5 behandlinger, for at opnå blivende og effektive resultater.

 

Du er meget velkommen til at kontakte Jiewei Chen på telefonnummer 24 24 10 88, både for tidsbestilling og for at høre nærmere om dine behandlingsmuligheder, eller kursusforløb.


iakulogo1

Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?

Følg os på Facebook

Praktisk info

Medical Acupuncture Denmark

Telefon:   +45 2424 1088

Bank:       5332 - 244750

CVR:        32772579

Klinik1:   Fensmarks Alle 6
               3520 Farum